Välkommen till oss!

Vi är många som har upptäckt tjusningen med att träna cirkelträning och gympa utomhus denna ömsom regniga ömsom kalla och snöiga vinter.

Samtidigt är det vissa typer av pass som gör sig bäst inne i hallen. Vi har därför beslutat att börja med viss inneträning igen.
Vi får vara max 60 personer i Långbrohallen men sätter för säkerhets skull maxantalet till mellan 20 och 50 personer beroende på pass.

Våra värdar ser till att trängsel inte uppstår vid in- och utpassage i hallen.

Har du inte köpt kort än, gör det!
Vi erbjuder även klippkort.

Ta också gärna med en vän eller familjemedlem som behöver hjälp att upptäcka vår fantastiska gympaförening - det går bra att testa ett pass kostnadsfritt.

Varmt välkomna!

INOMHUSTRÄNINGEN FÖR BARN Är IGÅNG

Hopprepsträning (nybörjargrupp från 7 år och fortsättningsgrupp):

Var? I Johan Skytteskolans gympasal.
När? Nybörjargrupp tisdagar kl 19-20 och fortsättningsgrupp tisdagar kl 20-21.
Vad? Kul och kreativ hopprepsträning med både enkelrep och dubbelrep till musik. Vi tränar konster och trick inne i repet, omväxlande förflyttningar och även trick med repen.

Idrotta mer (7-10 år):

Var? I Johan Skytteskolans gympasal.
När? Torsdagar kl 18-19.
Vad? Idrotta mer är en aktivitet för dig i åk 1-4 som gillar att röra på dig och ha kul. Vi testar gymnastik, hinderbanor, dans, bollsport och olika lekar.

Anmälan:
Terminsavgiften är 350 kr/träningsform och barn. Den betalas in på Älvsjögympans Bankgiro 713-0487. Ange namn, adress, fullständigt personnummer och vilket pass inbetalningen avser.

Under våren 2021 erbjuder vi ett fullmatat och anpassat träningsschema
...

Vi vet att lust är nyckeln till att träna. Det är viktigt att ha kul samtidigt som du tränar.

På Älvsjögympan kan alla träna. Du kan komma som du är. Det spelar ingen roll hur gammal du är, hur du ser ut eller vilken livsstil du har.

Våra pass är gruppträning till musik. Vissa pass är lite lättare och lugnare. Andra pass kan vara tuffa och utmanande. Det finns pass som passar alla.

Vi är en ideell förening i Älvsjö som startades 1981. Vår filosofi är att erbjuda fysisk träning till ALLA.   På dator   
...
......